Salgó polcrendszer

Megbízható salgó polcrendszert keres? Tekintse meg termékeinket!

 

 

Miért válassza a Salgó polcokat?

Miért válassza a Salgó polcokat?A Salgó polcok kedvelt eszközei a raktárberendezésnek, de sokoldalúságuknak és változatos megjelenésüknek köszönhetően akár egy otthon bútorzatának elemeit is képezhetik. A Salgó polcok készülhetnek csavaros és csavarnélküli változatban is. Utóbbiak egyik nagy előnye, amellett, hogy nem kell időigényesen összecsavarozni, a nagy teherbíró képesség, hiszen akár 1500 kg súlyt is elbírnak, míg a csavaros Salgó polcok teherbírása 200-250 kg.
 
A Salgó polc további pozitív tulajdonsága, hogy igazán könnyen elmozdítható és variálható. Készül görgős változatban is, így nem kell lepakolni, tologatni. Szétbontható és könnyen összeszerelhető, ha úgy tartja kedvünk, elég csak egy részét felhasználni az alkatrészeknek és a polcok közötti távolságok is egyedi igényeknek megfelelően állíthatóak. Ennek megfelelően a Salgó polc szinte mindenféle dolog tárolására alkalmas, a könyvektől elkezdve az irattartókon keresztül az alkatrészekig és nagy méretű dobozokig.
 
Amennyiben meggyőztük, használja ki Ön is ezeknek a tárolóelemeknek az előnyeit, és rendeljen tőlünk minőségi Salgó polcokat!

 

A fém salgó polcrendszerek előnyeiről bővebben

A fém salgó polcrendszerek előnyeiről bővebben
Árutároláshoz, raktározáshoz a legjobb választás a salgó polcrendszer. Mivel árutároláskor nagyon fontos az áru állapotának és épségének megőrzése, stabil, minőségi polcrendszerre van szükség.

Az általunk forgalmazott, fémből készült salgó polcok sokkal hosszabb élettartammal rendelkeznek, mint a más alapanyagból készült polcok, emellett nem deformálódnak el még nagy súly esetén sem. Salgó polcrendszereink könnyen a rendelkezésre álló hely méretéhez igazíthatóak, így a legkisebb raktár is maximálisan kihasználható. Könnyen megoldható az is, ha kis mértékben szeretné átrendezni raktárát, hiszen a polcok mérete könnyen megváltoztatható, ha a konzolokat áthelyezi. A fémből készült polcrendszerek ezen kívül könnyen tisztán tarthatók, és használatukkal az áru mozgatása sem okoz problémát.

Erős, stabil, mégis praktikus polcrendszert szeretne? Válassza a fém salgó polcokat és nem fog csalódni! Bővebb tájékoztatásért, árajánlatunkért hívjon minket bizalommal!

Bolti kellékek
bolti kellek
EURO ládák

euro ladak

Kategóriák

facebook twitter google youtube flickr blog pinterest

Az oldalainkon feltüntetett árak Bruttó kiskereskedelmi árak!

 

magyarorszag megujul