Műanyag tárolódoboz

A műanyag tárolódobozok sokoldalúsága


tárolódobozA műanyag tárolódobozok az egyik legsokoldalúbban használható tárolóeszközök. Használhatjuk otthonunkban, raktárakban, szállodákban, vendéglátó egységekben, de szükség van rájuk az ipar különböző területein is.
 
Az általunk forgalmazott műanyag tárolódobozok, illetve ládák egy része könnyen egymásra tehető, a többféle színnek és méretnek köszönhetően pedig - egy kis rendszert kialakítva - kívülről is tudni fogjuk, hogy melyik doboz mit tartalmaz. A műanyag az egyik legkönnyebben tisztítható alapanyag: vízzel és egy kis mosószerrel szinte bármilyen szennyeződéstől könnyen megszabadíthatjuk dobozainkat, anélkül, hogy kárt tennénk a felületükben.
 
Műanyag tárolódobozaink minőségi, erős alapanyagból készülnek, így időtálló termékek, ugyanakkor, ha idővel mégis le kell cserélni néhányat, vagy szeretnénk még többet vásárolni, utólag is könnyen pótolhatjuk a hiányzó darabokat.

 

Ha szereti a rendet és az átlátható tárolást, válassza műanyag tárolódobozainkat! Nálunk a legkülönbözőbb méretekből rendelhet, így könnyen megtalálhatja az Ön számára legpraktikusabb darabot!Bolti kellékek
bolti kellek
EURO ládák

euro ladak

Kategóriák

facebook twitter google youtube flickr blog pinterest

Az oldalainkon feltüntetett árak Bruttó kiskereskedelmi árak!

 

magyarorszag megujul