Lebegő polcok

A lebegő polcokról bővebben


polcbolt online.hu 16.julA lebegő polcok talán napjaink egyik legideálisabb tárolóegységei, amelyek igazán igényekre szabva alkalmazhatóak. Ha lebegő polcot vásárolunk, akkor magát a lapot kell csak megvennünk, az általunk kívánt paramétereknek megfelelően.

Egy lebegő polc kifejezetten praktikus, ha nem szeretnénk sokat bajlódni a szereléssel, viszont szakembert sem akarunk hozzá hívni. Felszerelésük és rögzítésük könnyedén néhány perc alatt megoldható. A végeredményben pedig egy igazán masszív tartóerővel bíró polcot kapunk. A lebegő polc rendkívül ideális, ha kedveljük, a minimál stílust, valamint egyszerű vonalvezetésének köszönhetően könnyedén illeszkedik a bármilyen enteriőrhöz. Tökéletes választás például virágok, könyvek és egyéb kiegészítők, tárgyak tárolására. Továbbá különböző méretekben és színekben is kaphatóak ezek a polcok, így minden ízlésnek és igénynek képesek megfelelni.

Válassza Ön is az egyszerű és stílusos megoldásokat, és rendeljen webáruházunkból a saját ízlésének megfelelő lebegő polcot!

 

 

Nincs több hely otthonában? Építkezzen fölfelé!

 

Nincs több hely otthonában? Építkezzen fölfelé! Természetes dolog, hogy az idő folyamán egyre több holmi halmozódik fel otthonunkban. Akár könyvekről van szó, akár apró dekorációkról, az ember szívesen tárná a vendégei szeme elé értékes gyűjteményét. De mit csináljunk, ha nincs túl sok hely otthonunkban? A legjobb megoldás, ha a falakat használjuk, fali polcok vagy lebegő polcok segítségével!

 

A fal ideális színtér, ha jól látható helyen akarjuk elhelyezni dolgainkat, hiszen az az első, amit az ember hajlamos megnézni, ha belép valahová. Egy igényesen kialakított lebegő polc pedig már önmagában a megtestesült esztétikum, ami magára irányítja a tekintetet, de dísztárgyainkat ráhelyezve még egyedibb és varázslatosabb hangulatot kölcsönöz az otthonunknak.

 

A megfelelően elhelyezett lebegő polcok keretbe foglalják lakásunkat, ráadásul nagyon praktikusak is. Rengeteg helyet tudnak felszabadítani, ha megfelelően használjuk őket, a megüresedés pedig könnyen tud olyan hatást kelteni, mintha nagyobb lenne otthonunk, mint amekkora valójában.

 

Szeretné Ön is a világ elé tárni kedvenc könyveit vagy dísztárgyait? Esetleg helyre van szüksége, vagy csak egyszerűen még szebbé varázsolná lakását? Nézzen szét online áruházunkban az elegáns, minőségi lebegő polcaink között!
Bolti kellékek
bolti kellek
EURO ládák

euro ladak

Kategóriák

facebook twitter google youtube flickr blog pinterest

Az oldalainkon feltüntetett árak Bruttó kiskereskedelmi árak!

 

magyarorszag megujul