Lebegő polcok

A lebegő polcokról bővebben


polcbolt online.hu 16.julA lebegő polcok talán napjaink egyik legideálisabb tárolóegységei, amelyek igazán igényekre szabva alkalmazhatóak. Ha lebegő polcot vásárolunk, akkor magát a lapot kell csak megvennünk, az általunk kívánt paramétereknek megfelelően.

Egy lebegő polc kifejezetten praktikus, ha nem szeretnénk sokat bajlódni a szereléssel, viszont szakembert sem akarunk hozzá hívni. Felszerelésük és rögzítésük könnyedén néhány perc alatt megoldható. A végeredményben pedig egy igazán masszív tartóerővel bíró polcot kapunk. A lebegő polc rendkívül ideális, ha kedveljük, a minimál stílust, valamint egyszerű vonalvezetésének köszönhetően könnyedén illeszkedik a bármilyen enteriőrhöz. Tökéletes választás például virágok, könyvek és egyéb kiegészítők, tárgyak tárolására. Továbbá különböző méretekben és színekben is kaphatóak ezek a polcok, így minden ízlésnek és igénynek képesek megfelelni.

Válassza Ön is az egyszerű és stílusos megoldásokat, és rendeljen webáruházunkból a saját ízlésének megfelelő lebegő polcot!
Bolti kellékek
bolti kellek
EURO ládák

euro ladak

Kategóriák

facebook twitter google youtube flickr blog pinterest

Az oldalainkon feltüntetett árak Bruttó kiskereskedelmi árak!

 

magyarorszag megujul