Gondolák, állványok

Gondolák, állványok, hogy az üzletberendezés teljes legyen!

Gondolák, állványok, hogy az üzletberendezés teljes legyen!Új üzletberendezésre van szüksége? Szeretné lecserélni a régi polcokat, esetleg kiegészíteni a már meglévő bútorokat, tárolókat? Forduljon hozzánk bizalommal és válogasson gondoláinkból, állványainkból!

Kínálatunkban többféle gondolát és állványt is talál, melyeket élelmiszerboltban, papírírószerben, barkácsboltban és még számos kereskedelmi egységben is hasznosíthat. A hagyományos polcok, gondolák mellett kínálunk olyan fali állványokat is, amik perforáltak, ezáltal alkalmasak a helytakarékos megoldásokhoz is. Az árukihelyezés többféle módon is történhet, de egy gondola vagy állvány segítségével tudjuk talán a legjobban megvalósítani ezeket a törekvéseket!

Érdeklődjön megadott elérhetőségeinken és tegye fel kérdéseit a termékeinkkel kapcsolatban! Örömmel segítünk, hogy jobban megismerje üzletberendezéseinket, és a legmegfelelőbbet tudja kiválasztani az üzletébe! A közreműködésünkkel az üzlet berendezése teljes lehet, és az igényekhez, szükségletekhez igazodó bútorokkal rendezheti azt be!

Bolti kellékek
bolti kellek
EURO ládák

euro ladak

Kategóriák

facebook twitter google youtube flickr blog pinterest

Az oldalainkon feltüntetett árak Bruttó kiskereskedelmi árak!

 

magyarorszag megujul