Egységcsomagok

Egységcsomag – az igazán praktikus megoldás

Egységcsomag – az igazán praktikus megoldásA Salgó polcok kétségkívül a raktártechnika alapvető darabjai közé sorolhatóak. Ám ezek a remek szerkezetek nem csupán raktárakban használatos standard berendezések, tévedés azt hinni, hogy máshol nem lehet megfelelően kihasználni az előnyeiket!

Egy Salgó polc ugyanúgy megállja a helyét a háztartásban is. Strapabíró, masszív szerkezete könnyű súllyal és nagy mobilitással párosul. Ez azt jelenti, hogy könnyen áthelyezhetjük, ha változtatni támad kedvünk, mégis rengeteg dolgot tárolhatunk rajta, anélkül, hogy megsüllyedne, tönkremenne.

A fém elemek csavarkötéssel és saroklemezes merevítésekkel vannak összeillesztve és rögzítve a Salgó polcok esetében. A horganyzott polclapok mindegyike könnyen elérhető, még a legfelső is. Ideális megoldás például kamrába vagy garázsba.

A Salgó polcokat egységcsomagokban is megvásárolhatja tőlünk, számos különféle változatot kínálunk, az igényeknek és felhasználási területnek megfelelően. Keresse egységcsomagjainkat az egyszerű és hatékony tárolási megoldásokért!

Bolti kellékek
bolti kellek
EURO ládák

euro ladak

Kategóriák

facebook twitter google youtube flickr blog pinterest

Az oldalainkon feltüntetett árak Bruttó kiskereskedelmi árak!

 

magyarorszag megujul